Dünya Kupası E grubu ilk maçı Japonya-Kamerun karşılaşması

FIFA Dünya Kupası 2010 Güney Afrika Şampiyonsında bugün E grubu maçları ile devam edilecek. E grubu ikinci maçı olan Japonya-Kamerun maçı saat:17:00'dan itibaren TRT 1, TRT 3 ve TRT HD kanalından takip edebiliirsiniz... Maç görüntüleri için tıklayınız.

  FIFA Dü ; nya Kupası 2010 Gü ; ney Afrika Şampiyonsında bugü ; n E grubu maç ; ları ile devam edilecek . E grubu ikinci maç ; ı olan Japonya-Kamerun maç ; ı saat : 17 : 00 ' dan itibaren TRT 1 , TRT 3 ve TRT HD kanalından takip edebiliirsiniz . . . Maç ; gö ; rü ; ntü ; leri iç ; in tıklayınız .

JAPONYA-KAMERUN MAÇ ; INI TRT 1 ' den izlemek iç ; in Tıklayınız!

2010 Dü ; nya Kupası E Grubu ' nda Japonya ile Kamerun karşı karşıya geliyor . Bloemfontein kentindeki 45 bin seyirci kapasiteli Free State Statı ' nda 17 . 00 ' da başlayacak maç ; ı Portekiz ' den Olegario Benquerenca , Jose Manuel Silva ve Bertino Miranda hakem ü ; ç ; lü ; sü ; yö ; netecek .

İstatistikler :

- Kamerun , şu ana kadar dü ; nya kupalarındaki ilk maç ; ında yenilgi yü ; zü ; gö ; rmedi . Kamerun , 1990 ' daki turnuvada oynadığı ilk maç ; ta Arjantin ' i yenme başarısını gö ; stermişti .

- Japonya , kendi ü ; lkesi dışında yapılan turnuvalarda galibiyet yü ; zü ; gö ; rmedi .

Bloemfontein kentindeki 45 bin seyirci kapasiteli Free State Statı ' nda 17 . 00 ' da başlayacak maç ; ı Portekiz ' den Olegario Benquerenca , Jose Manuel Silva ve Bertino Miranda hakem ü ; ç ; lü ; sü ; yö ; netecek .

FIFA dü ; nya sıralamasında 45 . sırada bulunan Japonya ile 19 . sırada yer alan Kamerun milli takımlarının olası 11 ' leri ve oyuncuların forma numaraları şö ; yle :

Japonya ( 4-4-2 )

1-Seigo Narazaki

6-Atsuto Uchida

22-Yuji Nakazawa

4-Tulio

5-Yuto Nagatomo

10-Shunsuke Nakamura

7-Yasuhito Endo

17-Makoto Hasebe

8-Daisuke Matsui

18-Keisuke Honda

9-Shinji Okazaki

Teknik Direktö ; r : Takeshi Okada

Sakat Oyuncu : Yok

Cezalı Oyuncu : Yok

Kamerun ( 4-4-2 )

1-Carlos Kameni

2-Stephane Mbia

3-Sebastien Bassong

4-Nicolas Nkoulou

5-Benoit Assou-Ekotto

6-Jean Makoun

7-Enoh Eyong

8-Alexandre Song

9-Georges Mandjeck

10-Samuel Eto ' o

11-Eric Choupo-Moting

Teknik Direktö ; r : Paul Le Guen

Sakat Oyuncu : Yok

Cezalı Oyuncu : Yok