Arka Sıradakiler 121. bölüm fragmanında neler olacak?

Arka Sıradakiler'in 121. bölümünde neler olacak? Arka Sıradakiler'in 121.yeni bölümü 20 Haziran Pazar günü FOX TV'de yayınlanacak.

  En son bö ; lü ; m ö ; zeti

Oktay ve tayfası , Sibel ve Eda ' nın davetiyle ü ; niversitede yapılan bahar şenliklerine katılır . Şenlikler sırasında Sibel ve İbo , yeniden birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken , Oktay ve Gamze acı gü ; nlerin geç ; mişte kalmasıyla , yaşadıkları anın tadını ç ; ıkarırlar .

Arka Sıradakiler , Kerem ' in onlar iç ; in hazırladığı plandan habersiz , hep birlikte son neşeli zamanlarını geç ; irirken , Zehra ve Cemre diğer kızlarla birlikte konteynıra kapatılır . Nereye gittiklerini ve sonlarının ne olacağını bilmeden yola ç ; ıkan Zehra ve Cemre , geç ; olmadan Kemal ve polis tarafından kurtulmayı ü ; mit etmektedir .
Sırada Sedat , Hakan ' ın adamını yakalar .

Ondan aldığı bilgiyle kızların peşine dü ; şer . Zehra ve Cemre başlarına bir şey gelmeden yetişebilmek adına hayatını tehlikeye atan Sedat , kardeşini ve Zehra ' yı kurtarabilmek iç ; in elinden geleni yapar .

Kerem iç ; in bü ; yü ; k gü ; n nihayet gelmiştir . Okul gezisine ç ; ıkmak ü ; zere Erkan ' ın ayarladığı otobü ; se binmeleri , Arka Sıradakiler iç ; in sonun başlangıcı olur&hellip ;