Kayıp işadamının cesedi pirinç tarlasından çıktı

İzmir'de 2008 yılından beri kayıp olan işadamı Tuncay Güngör'ün (49) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. İki çocuk babası Güngör'ün cesedi Balıkesir

  İzmir ' de 2008 yılından beri kayıp olan işadamı Tuncay Güngör ' ün ( 49 ) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı . İki çocuk babası Güngör ' ün cesedi Balıkesir ' in Susurluk İlçesi ' ndeki bir pirinç tarlasında gömülü halde bulundu . Cinayet zanlısı olarak 13 kişi gözaltına alındı .

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri , 8 aylık çalışma sonucu 11 Haziran 2008 yılından beri kendisinden haber alınamayan evli ve iki çocuk babası 49 yaşındaki işadamı Tuncay Güngör ' ün cinayete kurban gittiğini ortaya çıkardı .

Ayakkabı ticaretiyle uğraşan Güngör ' ün yatırım amaçlı paralarını aldığı bir grup işadamı tarafından boğularak öldürüldüğü belirlendi . Zanlıların 2008 yılında verdikleri paraların hesabını sormak için Güngör ' ü Basmane ' deki bir işyerine götürdükleri , burada paraların hesabını veremeyen işadamını darp ettikleri , daha sonra da boğarak öldürdükleri , cesedi de Balıkesir ' in Susurluk İlçesi Göbel Beldesi Muradiye Köyü ' ndeki bir pirinç tarlasına gömdükleri öğrenildi .

Güngör ' ün gömüldüğü tarlayı , pirinç ekmek için zanlılardan aldığı paralarla satın aldığı bildirildi . Polis ekipleri cinayetle ilgili 13 kişiyi gözaltına alırken , olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor .