Hakkari'de taş atan çocuklar yine kenti karıştırdı

'Taş atan çocuklarla ilgili yasa' düzenlemesinin Meclis'e sunulmasının ardından Hakkari'de çocuklar yine olayların içine sürüldü. Terör örgütü PKK'nın

  ' Taş atan çocuklarla ilgili yasa ' düzenlemesinin Meclis ' e sunulmasının ardından Hakkari ' de çocuklar yine olayların içine sürüldü . Terör örgütü PKK ' nın şehir yapılanması KCK ' ya yönelik operasyonu protesto bahanesiyle sokaklara çekilen çocuklar , şehir merkezindeki Atatürk heykeline ve mobese kameralarına taş attı , olay yerine gelen polis panzerlerine saldırdı .

BDP Hakkari Milletvekili Hamit Geylani ile Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ' nun , KCK ' ya yönelik operasyonla ilgili basın açıklamasının ardından çoğunluğu çocuklardan oluşan eylemcilerin , çevreye taşlarla saldırması dikkat çekti . İzinsiz gösteri yapan grup , Atatürk anıtı ve mobese kameralarına taşla saldırdı . Göstericiler , olaylara biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulunan polislere de taş attı . Daha sonra ara sokaklara kaçan göstericiler , yollara barikat kurarak eylemlerini arka sokaklarda devam ettirdi .