Voleybol: Aroma Erkekler Birinci Ligi

-VOLEYBOL: AROMA ERKEKLER BİRİNCİ LİGİ -TOFAŞ KULÜBÜ BAŞKANI AYDAN: -'ALTYAPIDAN YETİŞEN OYUNCULARIMIZIN A TAKIMDA YER ALMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ-

 

-VOLEYBOL : AROMA ERKEKLER BİRİNCİ LİGİ

-TOFAŞ KULÜBÜ BAŞKANI AYDAN :

- ' ALTYAPIDAN YETİŞEN OYUNCULARIMIZIN A TAKIMDA

YER ALMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ '

BURSA ( A . A ) - 11 . 06 . 2010 - Aroma Voleybol Erkekler Birinci Ligi takımlarından TOFAŞ ' ın kulüp başkanı Efe Aydan , altyapıdan yetişen oyuncuların A Takımda yer almasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi .

Aydan , AA muhabirine yaptığı açıklamada , geçen sezon altyapıdan yetişen oyuncuların başarılı performansıyla İkinci Lig ' de çok başarılı olduklarını , başarılı olan bu kadroyu koruyacaklarını kaydetti .

Antrenör Nizamettin Çakır ' ın verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydan , takımın iskeletini bozmadan eksik bölgelere iyi transferler yapıp takımı güçlendireceklerini ifade etti .

TOFAŞ ' ın basketbolda olduğu gibi voleybolda da kendi yetiştirdiği oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroyla yola devam edeceğini anlatan Aydan , ' Altyapıdan yetişen oyuncularımızın A Takımda yer alması bizim için çok önemli . O nedenle önce iç transfere ağırlık veriyoruz . Geçen sezon çok başarılı performans gösteren oyuncularımızla yeniden anlaşmak istiyoruz ' dedi .

( ÖE-DAT-HLK-SÇ )

11 . 06 . 2010 11 : 29 : 19