Dünya kupası heyecanı Ankamall'de yaşanacak

Electro World, tüm dünyanın heyecanla beklediği kupa coşkusunu 12 – 13 Haziran tarihinde, Ankamall'de düzenleyeceği "Electro World Futbol Şenlikleri"

Electro World, tüm dünyanın heyecanla beklediği kupa coşkusunu 12 – 13 Haziran tarihinde, Ankamall'de düzenleyeceği "Electro World Futbol Şenlikleri" etkinliği ile müşterilerinin ayağına getiriyor.

Birbirinden heyecanlı aktivitelerle katılımcıların yeteneklerini göstererek hediyeler kazanması ve futbol coşkusuna ortak olmaları için 90 metrekarelik bir alanı futbol etkinliklerine ayıran Electro World, düzenlenen yarışmalarda kazananları LG LCD TV, Sony fotoğraf makineleri, Sony video kameralar, LG Harici Diskler ve Nokia cep telefonları ile ödüllendiriyor.

Düzenlediği kampanyalarla tüm dünyayı etkisi altına alan kupa heyecanını müşterilerine yaşatan Electro World, gerçekleştireceği aktivitelerle de futbolun coşkusunu mağazaların dışına taşıyarak yediden yetmişe yaşanacak bir futbol şölenine imza atacak.

Şut hızının ölçüldüğü "Hızlı Şut Atma Yarışması"nda en hızlı şutu atan kişi, kapağı çıkarılmış bir çamaşır makinesinin içine gol atan ilk kişi ve son olarak gün boyunca devam edecek olan PS3 turnuvalarında galip gelenler birbirinden özel ödüllerinin sahibi olacak. Ayrıca, düzenlenecek olan bilgi yarışması da hediye kazanmak için büyük bir fırsat olacak.