Orduspor Kulübü'nden Basın Merkezi

-ORDUSPOR KULÜBÜ'NDEN BASIN MERKEZİ -BASIN MENSUPLARININ DAHA İYİ ŞARTLARDA  GÖREV YAPMASI İÇİN ORDUSPOR TESİSLERİNDE  OLUŞTURULAN MERKEZİN AÇILIŞI YA

-ORDUSPOR KULÜBÜ'NDEN BASIN MERKEZİ

-BASIN MENSUPLARININ DAHA İYİ ŞARTLARDA 

GÖREV YAPMASI İÇİN ORDUSPOR TESİSLERİNDE 

OLUŞTURULAN MERKEZİN AÇILIŞI YAPILDI 

(FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

ORDU (A.A) - 10.06.2010 - Bank Asya 1. lig de mücadele eden Orduspor'un çalışmalarını takip eden basın mensuplarının daha iyi şartlarda görev yapması için Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde oluşturulan basın merkezinin açılışı yapıldı.

Tesislerde düzenlenen açılış törenine Vali Orhan Düzgün, Belediye Başkanı Seyit Torun, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Düzgün, buradaki konuşmasında, basın mensuplarının çok zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Orduspor Kulübü tarafından basın mensuplarına yönelik basın merkezi oluşturulmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Vali Düzgün,'Bildiğiniz gibi bu yıl Bank Asya maçlarını TRT verecek. Bu nedenle basınımızın da kamuoyumuzun da tüm Türkiye'nin de ilgisi Ordu'ya daha fazla olacak' dedi.

Vali Düzgün, Orduspor'un yeni sezona en iyi hazırlanan kulüplerin başında geldiğini de belirterek, 'Yaptığı transferlerle Orduspor lige iyi şekilde hazırlanıyor. Türkiye'nin en değerli teknik direktörlerinden biri, sayın Uğur Tütüneker takımın başına getirildi. Orduspor kendisinin bilgi ve birikimlerinden faydalanacaktır. Orduspor'u Süper Lig'e taşıyacağından eminim' diye konuştu.

Ordu Belediye başkanı Seyit Torun da basın merkezinin tüm basın mensuplarına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Merkezin basın mensuplarının çalışmalarında kolaylık sağlayacağını ve hava şartlarından etkilenmelerini önleyeceğini vurgulayan Torun, 'Burada daha uygun ortamlarda Orduspor'u izleyecekler ve kamuoyunu bilgilendirecekler' dedi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Basın mensuplarıyla geçmişte olduğu gibi, bugünden sonra da Orduspor'un başarısı için ortak çalışma yürüteceklerine işaret eden Türkmen, 'Kendilerinin bugüne kadar önemli desteklerini gördük. Bundan sonra da o desteklerini yanımızda görmek istiyoruz' diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı, ayrıca Orduspor'a katkıda bulunanlara teşekkür plaket verildi.

(GG-YU-GKH) 

10.06.2010 14:35:11