Hakan Karaahmet, Giresunspor başkanlığına aday

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Karaahmet, 12 Haziran'da yapılacak olan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına aday

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un genel kaptanı Hakan Karaahmet, 12 Haziran'da yapılacak olan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Karaahmet, Giresunspor'un Olağan Genel Kurulu sürecinde duyarsız kalmadıklarını ve Giresunspor üyelerinin karşısına alternatif bir liste ile çıkılmasını kendilerinde lüzumlu bir görev olarak değerlendirdiklerini söyledi. Giresunspor Kulübü'nü yıpratmak değil, yapılandırmak için ve yapılmayanları yerine getirmek için göreve talip olduklarını hatırlatan Karaahmet, "Hayatım boyunca 'ben' kavramına hep karşı olmuş bir insan olarak, biz bu onurlu göreve talip olduk. Temel felsefem; geçmişte bu kulübe hizmet eden herkesin yaptıklarını saygı ile anmak, doğrularını devam ettirip, hatalarından ders çıkarmam olacaktır." dedi.

Giresunspor Kulübü'nü kısır çekişmelerden uzaklaştırıp, uzlaşmacı ve paylaşımcı bir yönetim modeli uygulamak olduğunu dile getiren Karaahmet, "Önümüzdeki sezon Giresunspor'dan beklenen sportif başarı dikkate alınarak titizlikle çalışılacaktır. Giresunspor Kulübü'nü yıpratmak değil, yapılandırmak için ve yapılmayanları yerine getirmek için bu göreve talip olduk."

Ayrıca Karaahmet, Giresunspor'da bu zamana kadar en tartışılan 'şeffaflık' kavramını sözle değil özde yaşatmanın en önemli görevleri bileceklerini, Giresunspor'un mali hesapları bundan böyle delegeler tarafından rahatlıkla görülebileceğini kaydetti.