Trabzonspor'dan Galatasaray'a Tepki

-TRABZONSPOR'DAN GALATASARAY'A TEPKİ -KULÜP ASBAŞKANI HAYRETTİN HACISALİHOĞLU: 'TRABZONSPOR'DAN HİÇ KİMSE ZORAKİ OYUNCU ALAMAZ' -'HER KULÜBÜN DÜŞM-TR

 

-TRABZONSPOR ' DAN GALATASARAY ' A TEPKİ

-KULÜP ASBAŞKANI HAYRETTİN HACISALİHOĞLU :

' TRABZONSPOR ' DAN HİÇ KİMSE ZORAKİ OYUNCU ALAMAZ '

- ' HER KULÜBÜN DÜŞMANLIĞINI KAZANARAK BÜYÜK TAKIM

OLUNMAZ '

( FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ )

TRABZON ( A . A ) - 01 . 06 . 2010 - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu , Trabzonspor ' dan hiç kimsenin zoraki oyuncu alamayacağını söyledi .

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri ' nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hacısalihoğlu , Galatasaray ' ın Selçuk ve Ceyhun ' u transfer etmek istediği , karşılığında Servet ' i önerdiği haberlerine ilişkin , ' Bu gazetelerde çıkan haberin ötesinde birtakım telefon görüşmeleriyle teyit edilen bir gelişme . Bunu doğru , etik , sportmence , dostlukla bağdaşır şekilde bulmuyoruz . Galatasaray kulübündeki görevliler , kendi adlarına mı yönetim adına mı bilemiyoruz ama bu konuda oyuncuyla görüşmeler yapıyorlar ' dedi .

Galatasaraylı görevliler tarafından bordo-mavili takımın teknik adamlarına da oyuncularla ilgili fikirleri sorulduğunu ifade eden Hacısalihoğlu , sözlerini şöyle sürdürdü :

' Bir defa Selçuk ve Ceyhun Trabzonspor ' un sözleşmeli oyuncusu . Bu şekilde oyuncunun motivasyonunu , moralini , kafasını karıştırmaya gerek yok . Bu doğru değil . Kaldı ki aynı tarzı Kayserispor ' a uyguladılar . Geçen yıl Beşiktaş ' tan Gökhan Zan ' ı aldılar . Her kulübün düşmanlığını kazanarak büyük takım olunmaz . Büyüklük sadece kupa kazanmakla da olmaz . Galatasaray ' ın büyüklüğünü takdir etmek bana düşmez , ama bize zarar verirse bunun da hesabını sormak görevde olan yönetimlere düşer . Burada bize de görev düşer . Ancak bunu kimse tehdit olarak almasın , biz başka kulüpler gibi yaygaraya pabuç bırakmayız . '

Böyle bir transferin gerçekleşme ihtimalinin bulunmadığını belirten Hacısalihoğlu , ' Arkadaşlar kendilerine uygun olmayan , kadrodan çıkarmak istedikleri oyuncuları takas için öneriyorlarmış . Bizim başka takımlarda oynamayan oyuncuları , hem de onların önerisiyle almak gibi bir uygulamamız , prensibimiz yok . Biz istediğimiz oyuncuyu alırız . Paramız yeterse oyuncu bize gelmek ister , kulübü vermek isterse istediğimiz oyuncuyu alırız . Oyuncu Servet ' i değil de bu tarz yaklaşımla Galatasaray ' ın serveti yetmez . Bir Servet değil , servetleri yetmez . Zoraki , Trabzonspor ' dan hiç kimse oyuncu alamaz ' ifadelerini kullandı .

( SE-MK-KAN )

01 . 06 . 2010 17 : 10 : 06