Kocasinan'dan Hacı Saki Mahallesi'ne Makyaj

Kayseri'nin Kocasinan Belediyesi tarafından imar ve yapılaşma sorunları biten Hacı Saki Mahallesi'nde çevre düzenlemesi başlatıldı.

Kocasinan'dan Hacı Saki Mahallesi'ne Makyaj
  Hacı Saki ' nin Kayseri ' nin şehir merkezinde şirin bir mekan olduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız , " Hacı Saki kadim bir yerleşim merkezi olduğundan mevcut alan maliklerinin sayısı epey artmış , hisseler çok küçük parçalara bölünmüştü . 100 metrekarenin 100 hissedarı olan yerler nedeniyle imar hareketi ve yapılaşma başlayamadı . Belediye olarak bu sıkıntıları sabırla ve gayretli çalışmalarla çözüme kavuşturduk . Kısa zamanda çalışmalar büyük hız kazandı , şimdi Hacı Saki yeniden doğuyor " dedi .
Başkan Bekir Yıldız , Hacı Saki ' de konut ve işyeri yapımının ve sayısının kısa zamanda hızla artmasıyla çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarının altını çizerek , " Burada sağladığımız işbirliğiyle bütün alt yapıyı yenileyerek çevre düzenlemesi yapıyoruz . Kocasinan Belediyesi ' nin yol , kaldırım , otopark ve asfaltla başlattığı çevre düzenlemesine Kaski , Elektrik Şirketi , Telekom ve Kaygaz da çalışmalarıyla katıldı . Bir ay içinde bütün işler tamamlanıp yaşanılabilir Hacı Saki oluşturulacak " şeklinde bilgiler verdi .