Kızılcabölük Festivali'nde Efe Rüzgarı

Kızılcabölük Belediyesi'nin düzenlediği 16

Kızılcabölük Festivali'nde Efe Rüzgarı
Kızılcabölük Belediyesi'nin düzenlediği 16.Kızılcabölük Kültür, Sanat,Tekstil ve Moda Festivali renkli görüntülerle sona ererken, son gün sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısı Efe hayranlarına unutamayacakları bir akşam yaşattı.
Tavas ilçesinin dokumasıyla ünlü Kızılcabölük beldesinde 3 gün süren festivalde Kızılcabölük Müzesi'nde açılan serginin yanı sıra, Kızılcabölüklüler Vakfı'nın organize ettiği ve Pamukkale Üniversitesi ile Kızılcabölük Belediyesi'nin destek verdiği 2. Özay Gönlüm Ses Yarışması büyük ilgi gördü. Yarışmaya katılan 11 yarışmacı sahnede ter dökerken, Pamukkale Üniversitesi müzik bölümü öğretim üyeleri de jüride görev aldı. Yarışmanın sonunda Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu Finalist 12 yarışmacı ve juri üyelerine Özay Gönlüm heykelciği hediye etti.
Kızılcabölüklülerin yanı sıra çevre ilçe ve beldelerden de yoğun bir katılımın olduğu festivalin son gününde Türk Halk Müziği sanatçısı Efe sahne aldı. Kızılcabölük'te çektiği son klibi büyük ilgi gören Efe, Mehmetçik ve şehitler için okuduğu Can Vatan türküsü ile duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Efe, yoğun istek üzerine türküyü 5 kez arka arkaya okudu. Festivalde ayrıca Kızılcabölük Belediyesi'nin hayırseverlerin katkısı ve desteğiyle yaptığı 'İki kaşık bir tabak keşkek hayrında' 55 kazan keşkek tüketildi.