Hava Kuvvetleri 99 Yaşında Ankara

-HAVA KUVVETLERİ 99 YAŞINDA ANKARA (A.A) - 01.06.2010 - BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, NİTELİKLİ VE YÜKSEK MOTİVASYON SAHİBİ PERSONELİ, MODERN VE Dİ

 

-HAVA KUVVETLERİ 99 YAŞINDA

ANKARA ( A . A ) - 01 . 06 . 2010 - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , nitelikli ve yüksek motivasyon sahibi personeli , modern ve dinamik yapısıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığının , bugün her zamankinden daha caydırıcı ve daha güçlü olduğunu bildirdi .

Başbakan Erdoğan , Türk Hava Kuvvetlerinin 99 . kuruluş yıl dönümü dolayısıyla , Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ' a kutlama mesajı gönderdi .

Türk Hava Kuvvetlerinin , sahip olduğu geniş hareket kabiliyeti , hassas vuruş gücü , modern ve gelişmiş donanımıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin imkan ve kabiliyetlerine hayati katkılar sağladığına işaret eden Erdoğan , şunları kaydetti :

' Nitelikli ve yüksek motivasyon sahibi personeliyle , modern ve dinamik yapısıyla Hava Kuvvetlerimiz , bugün her zamankinden daha caydırıcı ve daha güçlüdür .

Milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ana unsurlarından biri olan Hava Kuvvetlerimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor , başarılarınızın devamını diliyorum .

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ' ün ' İstikbal göklerdedir ' diyerek işaret ettiği yolda canlarını feda eden tüm havacı şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum . '

01 . 06 . 2010 16 : 02 : 17