Hafızlık, Ezan Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Aydın İl Müftülüğü tarafından il genelinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar arasında Eezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması yapıldı.

Hafızlık, Ezan Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması
  Aydın Merkez Ramazan Paşa Camiinde düzenlenen yarışmada dereceye giren din görevlileri ödüllendirilirken , bölge yarışmasında Aydın ' ı temsil edecek görevliler de belirlendi . Aydın İl Müftüsü Hıdır Bayrak başkanlığında , İl Müftü Yardımcısı Necati Toplaoğlu , Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan , Aydın İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Sevinir , Bey Camii İmam Hatibi Adem Keskin ' den oluşan jüri huzurunda Hafızlık , Ezanı Güzel Okuma ve Kur ' an-ı Kerim ' i Güzel Okuma olmak üzere 3 ayrı kategoride yarışma yapıldı .
Yarışmaya katılan ve birbirinden güzel okuyan din görevlileri arasında birinciyi seçme de jüri üyelerinin hayli zorlandığı gözlendi . Hafızlık dalında Ramazan Paşa Camii İmam Hatibi Mehmet Çelik , Ezanı Güzel Okuma dalında Dükkanönü Camii İmam Hatibi Numan Doğan , Kur ' an-ı Kerimi Güzel Okuma dalında ise Gölcük Köyü Camii İmam Hatibi Mustafa Duman birinci oldular . Cemaatin de büyük bir iştiyakla , hatta gözyaşıyla izledikleri yarışmada dereceye girenlere İl Müftüsü Hıdır Bayrak , tarafından çeşitli hediyeler verildi .
Bölge yarışmasında Aydın , Antalya , Uşak , Manisa , Isparta , İzmir , Burdur , Muğla , Denizli ve Afyon il temsilcileri ile birlikte , Aydın ' da birinci gelen yarışmacılardan Mehmet Çelik 06 Haziran 2010 tarihinde Aydın ' da , Numan Doğan da 13 Haziran 2010 tarihinde Uşak ' ta , Mustafa Duman ise 24 Haziran 2010 tarihinde Burdur ' da bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek .