Denizlispor olağanüstü kongreye gidiyor

Bank Asya 1. Lig'e düşen Denizlispor, olağanüstü kongre kararı aldı. Kulüp Başkanı Ali İpek, düzenlediği basın toplantısında, iyi bir talip çıkarsa görevi devretmeyi düşündükleri...

 

Bank Asya 1 . Lig ' e düşen Denizlispor , olağanüstü kongre kararı aldı . Kulüp Başkanı Ali İpek , düzenlediği basın toplantısında , iyi bir talip çıkarsa görevi devretmeyi düşündüklerini söyledi .

Denizlispor ' un kötü bir sezon geçirdiğini belirten İpek , tam rahat edecekleri zamanda ligden düştüklerini , bu tablonun moralleri bozduğunu vurguladı . Takımın eski başarılı günlerine döneceğine olan inancını dile getiren İpek , yeni sezona daha hırslı ve daha azimli olarak başlaması için yönetim olarak çalıştıklarını anlattı . Başkan Ali İpek , " Sezonun son maçından sonra kongre yapıp yapmamayı görüşmüştük . İki üç hafta daha bekleyip yapmanın daha akılcı olacağı fikri hakim oldu . Tekrar arkadaşlarla görüşüp 17 Haziran 2010 günü olağanüstü kongre kararı aldık . İyi bir ekip talip olursa , hem önlerini açalım hem de yeni bir heyecan gelsin istiyoruz . Talip çıkmazsa , şartlar da uygun olursa arkadaşlarımızla devam etme düşüncesindeyiz . ' ' dedi .
Beşiktaş ' ın futbolcusu olan Yusuf Şimşek ' i Denizlispor ' a antrenör futbolcu olarak getirmeye çalıştıklarını anlatan İpek , onun da bu teklife sıcak baktığını dile getirdi .
Çağlar Birinci ' yi dört futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray ' a verdiklerini belirten İpek , beş takımın talip olduğunu , en iyi teklifi Galatasaray ' ın verdiğini söyledi . Ali İpek , milli kaleci Cenk ' e de Beşiktaş ve Fenerbahçe ' nin de aralarında bulunduğu birçok kulübün teklif sunduğunu , iki takımdan birisine gidebileceğini ifade etti .
Youla ' nın yurt dışından bir talibi olduğunu açıklayan İpek , Erkan , Mustafa Er ve Alpaslan ' la birlikte birkaç futbolcunun gönderileceğini , Altay ' da kiralık oynayan Musa Sinan , Denizli Belediyespor ' a kiralık verilen İsmail Baydil ve Ali Helvacı ' nın da yeni teknik direktörün görüşleri doğrultusunda takıma çağrılabileceğini kaydetti .
( CİHAN )

Zaman