Baykal: Kimse Lider Doğmaz Tbmm

-BAYKAL: KİMSE LİDER DOĞMAZ TBMM (A.A) - 01.06.2010 - CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ DENİZ BAYKAL, 'KİMSE ANASINDAN LİDER DOĞMAZ, HERKESE ŞANS VERMEK LAZ-

 

-BAYKAL : KİMSE LİDER DOĞMAZ

TBMM ( A . A ) - 01 . 06 . 2010 - CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal , ' Kimse anasından lider doğmaz , herkese şans vermek lazım ' dedi .

CHP grup toplantısının ardından muhalefet kulisine geçen Baykal , aralarında Yılmaz Ateş , İlhan Kesici , Onur Öymen , Mehmet Sevigen , Canan Arıtman ' ın da bulunduğu bazı CHP milletvekilleri ve partililerle sohbet etti . Gruptaki bir vatandaşın ' liderlik ' kavramı üzerine sözlerini dinleyen Baykal , ' Kimse anasından lider doğmaz , herkese şans vermek lazım . Süreçte insanlar lider olur , başbakan olur ' diye konuştu .

Baykal , Antalya Elmalı Abdal Musa Derneği Başkanı Ali Eriş ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleriyle görüştü . Baykal , kendisini her yıl , Abdal Musa ' yı anma için düzenlenen şenliklere davet eden dernek üyelerine , ' Orada sizi boynu bükük bırakmayacağım . Ya ben geleceğim ya da sizi mutlu edecek başka bir çözüm bulacağım ' dedi .

Şenliğin yapıldığı Tekke köyüne mermer ocağı açılmaya çalışıldığını öğrendiğini dile getiren Baykal , ' Burası çok önemli tarihi , kültürel ve turistik bir mekan . Orada bir taş ocağı korkunç bir manzara olur . Halk , sanırım eylem yapmayı planlıyor . Bu konu artık bürokrasiyi aşmış , gördüğüm kadarıyla . . . ' diye konuştu .

01 . 06 . 2010 16 : 30 : 34