FEM Dershanesi sınava giren öğrencilere anneleri için gül hediye etti

İslahiye Fem Dershanesi bugün sınava giren bin 500 öğrenciye anneler günü dolayısı ile gül verdi. Yaklaşan SBS ve LYS sınavı dolayısı ile öğrencilerin

İslahiye Fem Dershanesi bugün sınava giren bin 500 öğrenciye anneler günü dolayısı ile gül verdi. Yaklaşan SBS ve LYS sınavı dolayısı ile öğrencilerinin tamamını aynı anda sınav yapan, FEM Dershanesi, 9 Mayıs Anneler Günü dolayısı ile sınava giren her öğrenciye annelerine verilmek üzere, canlı gül ve anneler gününü tebrik eden kart dağıttı.

İslahiye FEM Dershanesi Müdürü Ramazan Dündar, "Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren anneler, aynı zamanda geleceğin teminatıdır." dedi. Dündar, sınava giren öğrencinin, sınav çıkışında anneler gününü hatırlamasa dahi sınavda eline gül verildiğinde Anneler gününü hatırlamasında yardımcı olduklarını belirtti. Bütün Anneler bir çiçektir diyen Dündar, "Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Annelerimiz, hoşgörünün, merhametin, saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Anneler, başka hiçbir duyguyla karşılaştırılmayacak kadar çok yüce ve karşılık beklemeden verilen tek sevgidir." dedi. Annelere daima saygı duyulması gerektiğini anlatan Dündar, "Anneleri Anneler gününde değil, yılın her gününde, ömrümüz boyunca hak ettikleri saygıyı göstermekte asla kusur etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baş tacımız annelerimizin, Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum." şeklinde konuştu.