Akrabalar arasında çıkan kavgada 1 kişi pompalı tüfekle öldürüldü

Konya'da akraba oldukları ileri sürülen iki kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfek ile kalbinden vurul

Konya'da akraba oldukları ileri sürülen iki kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfek ile kalbinden vurularak öldürüldü.

İddialara göre, Uyangün S. ile Ömer S. arasında bir süredir alacak yüzünden tartışma yaşanıyordu. Son olarak Çatalhöyük Mahallesi Asarçayı üzerinde karşılaşan Ömer S. yanında getirdiği pompalı tüfek ile Uyangün S'yi kalbinden vurdu. Uyangün olay yerinde hayatını kaybederken Ömer S. ise aracıyla kaçtı.

Hayatını kaybeden Uyangün S'nin çocukları İhsan S ve Emine G. olay yerinde sinir krizi geçirirken, "Ömer, babamı öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Şikayet ettik ama serbest bırakıldı. Serbest bırakılınca da babamızı öldürdü." diyerek feryat etti. Sürekli olarak baygınlık geçiren iki genç olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından sakinleştirirken olaydan sonra kaçan zanlı Ömer S. yakalanarak gözaltına alındı.