Denizli: Mutluluğunu yaşayamadığımız bir galibiyet ortaya çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, BJK İnönü Stadı'nda sezonun son maçında mutluluğunu yaşayamadıkları bir galibiyet ortaya çıktığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, BJK İnönü Stadı'nda sezonun son maçında mutluluğunu yaşayamadıkları bir galibiyet ortaya çıktığını söyledi.

Beşiktaş'ın Manisaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mustafa Denizli, sezonun son maçında evlerinde mutluluğunu yaşayamadıkları bir galibiyet ortaya çıktığını belirtti.

Denizli, "Bu sene çok enteresan hadiseler yaşadık. Rıdvan'ın sakatlığı ile birlikte takımımızda 8. kırık vakası ile karşılaştık. Rıdvan'ın kırığı yanında bilek çapraz bağlarında da kopma var. Çok ciddi bir sakatlık. Takımda kendine yer kapma mücadelesi veren ve arkadaşları için de talihsiz bir hadise. Manisaspor maçının tek aklımızda kalan pozisyonu bu olacak." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayla ilgili olarak da Denizli, Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, "Beşiktaş, ligde var olduğunu 90 dakika ortaya koymaya çalıştı. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet klasmanda yerimizi ne kadar değiştirir bilemiyoruz." şeklinde konuştu.

Tabata'yı devre arasında oyundan almasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Denizli, "Devre arasında çıkması gelecek sezonun planlaması sonucu değil. Tabata, uzun süredir takımdan ayrı çalışıyor. Bu akşam bir ağrı hissetti. Biz de ileride daha fazla sorunla karşılaşmaması için tedbir amaçlı oyundan çıkardık. Bu akşam yaptığımız değişiklikler, yapılması gereken değişikliklerdi." karşılığını verdi.

Serdar Özkan'ın kadroda olmamasıyla ilgili de Denizli, "Bu bir tercihti." ifadesini kullandı.

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Bursaspor'la deplasmanda yapacakları maçla ilgili bir soruya ise Denizli, bu karşılaşmada Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır bir mücadele ortaya koyacaklarını dile getirdi.

"BEŞİKTAŞ'IN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Bursaspor'la Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginliğe de değinen Denizli, "Tabii ki çok üzücü bir hadise. Ama ben iki camianın taraftarları ya da ileri gelenlerinin sağduyulu yaklaşımlarıyla bu gerginlik mutlaka ortadan kalkacaktır." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcularından İbrahim Toraman da, sahamızda son maçımızda kazandığımız için çok mutluyuz; ama bir yandan da arkadaşımızın ayağı kırıldığı için de çok üzgünüz. Umarım en kısa zamanda aramıza döner." dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Bursaspor maçıyla ilgili olarak da konuşan takım kaptan Toraman, iki takım taraftarları arasındaki gerginliği kast ederek "Tatsız olaylar üzücü şeyler; ama bizi ilgilendirmiyor. Biz oraya iyi futbol ve galibiyet için gideceğiz. Başka şeyler bizi ilgilendirmiyor." ifadelerini kullandı.

REHA KAPSAL: RIDVAN'IN SAKATLIĞI MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Manisasspor Teknik Direktörü Reha Kapsal da, Rıdvan'ın sakatlanmasının oynanan oyundan daha önemli olduğunu belirterek, genç futbolcunun sakatlığının karşılaşmanın önüne geçtiğini söyledi. Siyah-beyazlı futbolcuyu geçtiğimiz senelerde Karşıyaka'dan alarak 1 sene içinde geliştirdiklerini belirterek, "Umarım en kısa zamanda futbola döner." diye konuştu.

Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları karşılaşmayı da değerlendiren Kapsal, "Zaman zaman iyi oynadık. Ancak genel olarak Beşiktaş'ın bizden daha iyi oynadığını söylemeliyiz." şeklinde konuştu.

Kapsal, önümüzdeki senenin planlamasını yapmaya başladıklarını da sözlerine ekleyerek, "Önümüzdeki senenin planlamasını doğru şekilde yaparak, oyunu iki yönlü ve ofansif oynayan bir Manisaspor yaratmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Manissaporlu Mehmet Nas da, geçen hafta ligde kalmayı garantiledikleri için rehavete kapıldıklarını kaydetti. İyi oynamadıklarını da kabul eden Nas, sözlerini şöyle tamamladı; "Kötü oynayabilirsiniz; ama kötü mücadele etmememiz gerekiyordu. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Beşiktaş hak ettiği galibiyeti aldı."