Adımıza yakışacak - SPOR

Mustafa Denizli, Diyarbakırspor galibiyeti sonrası kalan iki hafta için böyle konuştu:



Mustafa Denizli, Diyarbakırspor galibiyeti sonrası kalan iki hafta için böyle konuştu:

Beşiktaş’ın hocası, “Böyle maçlara konsantre olmak kolay değil. Gidecek ve kalacak oyuncular konusunda bu hafta değerlendirme yapacağız. Serdar Özkan’ı hep destekledim. Kalıp kalmaması kendi ellerinde” ifadelerini kullandı

Diyarbakırspor’u yenerek 4 haftalık galibiyet hasretini dindiren Beşiktaş’ta Mustafa Denizli, takımından memnun kaldı. Seyircisiz maçları oynamanın her zaman zor olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Sivas’ın yenik haberiyle rakip maça asıldı. Ancak biz adımıza yakışır mücadele verip kazanmayı bildik” diye konuştu. 

TEK OLUMSUZLUK SESSİZLİKTİ!

Karşılaşmanın atmosfer bakımından sıkıcı olmasına rağmen keyifli geçtiğini belirten Denizli, “Güzel ve estetik şutlar gördük. Tek olumsuzluk seyirci olmamasıydı” derken, yabancı krizi konusunda “Bu hafta değerlendirme yapacağız. Bundan sonra herkesin durumu netleşecek. Ancak biz kalan iki maçı adımıza yakışır biçimde bitirmenin derdindeyiz” dedi.

GENÇLERİ BEĞENEREK İZLİYORUM

Serdar Özkan’a geldiği günden beri hep destek verdiğini belirten deneyimli hoca, “Kalıp kalmamak Serdar’ın elinde. Kararı o verecek” dedi. Diyarbakır karşısında görev verdiği gençlerden memnun olduğunu belirten Denizli, “Gençlere ihtiyacımız var. Onları ısındırmak istedik. Performanslarının yükselişini beğenerek takip ediyorum” diye konuştu.

DİPTE KALAN MAÇLAR

SİVAS (32)

Eskişehir (D)

Ankaragücü

DİYARBAKIR (27)

Kasımpaşa (D)

Eskişehir

İbolar komutan ziyaretine gitti

Beşiktaş’ın kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Kaş, maç öncesi Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. İki oyuncu, Karaosmanoğlu’na imzalı Beşiktaş forması hediye etti ve hain terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için başsağlığında bulundu. Ünal Karaosmanoğlu da oyunculara şilt hediye etti.

Hem alkış hem taş

Takımlarının yenilip ligde kalma umutlarını tüketmesi nedeniyle öfkeli olan Diyarbakırspor taraftarı, karşılaşma sonrası Beşiktaş’ı alkışladı. Rakip takımı alkışlayan, çoğu gençlerden oluşan 40 kişilik grup, Diyarbakırspor otobüsüne ise taş atarak tepkilerini ortaya koydu.

Senetleri kumar için bozdurmadım

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu İbrahim Kaş, senetleri kumar yüzünden bozdurduğuı iddialarını yalanladı. Kaş, “Ben hiçbir zaman senetlerimi kumar için bozdurmadım, senetlerimin hepsi elimdedir. Beşiktaş’a ve kendi adıma leke düşürecek bir şey asla yapmam. Sezon sonu İspanya’ya döneceğim” dedi. 

Ziya hocadan sonra toparlanamadık

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mehmet Budakın, ligde kalma umutlarının azaldığını söyledi. Sivas’ın 2 maçı kaybetmesini beklemekten başka çareleri olmadığını belirten Budakın, “Ziya hoca gittikten sonra düşüşe geçtik. Rakipler ise hoca değişikliğiyle toparlandı. Beşiktaş önünde ikinci gol direncimizi kırdı” dedi.

 

 

Star Gazete