Trabzonspor'a muhteşem karşılama

Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor, Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

Şanlıurfa'daki maçın ardından THY'nin Barce

Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor, Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

Şanlıurfa'daki maçın ardından THY'nin Barcelona'ya sponsor olduğu uçakla saat 23.00 civarlarında Trabzon Havalimanı'na inen bordo-mavili kafileyi, burada çok sayıda taraftar ve Mehter Takımı gösterileriyle karşıladı. Havalimanı görevlilerinin Trabzonspor bayrakları ile aprona yanaştırdığı uçağın pilotu da camdan bordo-mavili kaşkol salladı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Kulüp Başkanı Sadri Şener, ellerinde kupa ile uçaktan ilk inen isimler oldu. Kızılcık ve Şener, kupa ile uçağın önünde medyaya poz verdi.

Bordo-mavili heyeti havalimanı çıkışında bekleyen taraftarlar, kafileyi büyük bir çoşku ile karşıladı. Kendileri için hazırlanan üstü açık otobüse binen yönetici, teknik heyet ve futbolcular, kupa sevincini taraftarları ile doyasıya yaşadı. Otobüse akın eden bordo-mavili taraftarlar da kafileye sevgi gösterilerinde bulundu.

Yoğun kalabalık nedeniyle havalimanından güçlükle ayrılan bordo-mavili kafile, yol boyunca taraftarların ilgisiyle karşılaştı. Çok sayıda aracın da eşlik ettiği bordo-mavili kafile, Havalimanı'ndan Trabzon Belediyesi önüne bir saati aşkın zamanda ancak gelebildi. Trabzonsporlu futbolcular, Trabzon Belediyesi önündeki kutlamaların ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti.

Bu arada, kutlamalar sırasında zaman zaman talihsiz anlar da yaşandı. Trabzonspor kafilesini havalimanında karşılayan taraftarların tırmandığı korkuluk demirleri kırıldı. Olayda ciddi bir yaralanma yaşanmadı. Konvoyun şehir merkezine ilerlediği sırada birkaç taraftar ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Nedeni henüz öğrenilemeyen olayda, bir araç içerisindeki şahıslara polislerin tekme tokat müdahalesi dikkat çekti.

Atatürk alanında ise araçlarla kutlama yapan bir kişi, arabadan düşerek yaralandı. Yerde bir süre yatan şahsa olay yerine çağrılan 112 Acil Servis görevlileri müdahale etti. Kafasından yaralanan ve alkollü olduğu gözlenen şahıs, ambulansa binmek istemeyince görevliler tedavisini ayakta yaptı.