Mhp Düzce Teşkilatından Başarılı Öğrencilere Belge

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Yükseköğrenime Geçiş Sınavı'nda (YGS) başarılı öğrencilere belge takdim etti.

Özel Yunus Güner Lisesi öğrencilerinden, 2010 YGS sınavında 3 alanda Düzce 1.'si olan Abdullah Ata ve bir alanda il birincisi olan Yusuf Ergi, Okul Müdürü Mustafa Bar, Müdür Yardımcısı Zabit Bostancı ve Fem Dershanesi Müdürü İsa Besler ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı'nı ziyaret ettiler. Ziyarette, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Kadın Kolları Başkanı Sevilay Arıbaş ve Ömer Küçük hazır bulundu.
Okul Müdürü Mustafa Bar, elde ettikleri başarıyla gururlandıklarını ifade ederek, "Okulumuz üniversiteye girişin ilk etabında önemli bir başarı elde etti. Öğrencilerimizin aldığı bu başarılar kendileri kadar bizi de mutlu etti. Öğrencilerimizin başarıya giden yoldaki en önemli yardımcısı olacağız" dedi.
MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise, il genelinde değerlendirildiğinde sınavdan alınan sonucun memnun edici olmadığını söyledi. Buna karşın, Yükseköğrenime Geçiş Sınavı'nda derece yapan öğrencilerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Konuşmaların ardından öğrenciler Abdullah Ata ve Yusuf Ergi ile okul yöneticilerine belge takdim edildi.