Taytan İlköğretim Okulu Atletizmde 45 Madalya Kazandı

Manisa'da yapılan puanlı atletizm yarışmalarında Salihli Taytan İlköğretim Okulu Yıldız kız ve erkek takımları ile küçük kız takımları birinci oldular. Küçük Erkek takımı da üçüncü oldu.

Taytan İlköğretim Okulu Atletizmde 45 Madalya Kazandı
Müsabakalarda 14 altın, 13 gümüş ve 18 bronz olmak üzere toplam 45 madalya alan Taytan İlköğretim Okulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar.
Puanlı atletizmin tüm kategorilerinde yarışan öğrencilerden Hacer Sultan Uslu 800 m.'de birinci, Mustafa Karabalık 1000 m.'de birinci, Zeynep Kahya 200 m.'de birinci, Ayşe Nur Kapuş 400 m.'de birinci, Ayşe Ervan cirit atmada birinci, Halil Apaydın 200 m. ve 400 m.'de birinci, İbrahim Sevimli 800 m. ve 1500 m.'de birinci, Engin Karabalık disk atmada birinci oldular. 28 öğrenci ile yarışmalara katılan Taytan İlköğretim Okulu öğrencileri 13 tane ikincilik ve 18 tane de üçüncülük ödülü aldılar. Yapılan puanlama sonucunda 4 kategoride düzenlenen turnuvanın üçünde takım olarak il birincisi olan öğrenciler bir kategoride de üçüncü olarak 4 kupa birden kaldırmanın haklı sevincini yaşadılar.
Okul Müdürü Kamuran Kocatürk hedeflerinin 22-23 Mayıs 2010 tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye finallerinde de aynı başarıyı yakalamak olduğunu ifade etti. Kısıtlı imkanlara rağmen ellerinden gelen her şeyi yapan öğrencilerine teşekkür eden Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Yeşiltaş, bu başarıyı yakalamak için disiplinli çalıştıklarını ve bunun sonucunda da hedefe ulaştıklarını söyledi.