Kırıkkale Emniyet Müdürü, Türkiye Gazetesi'nin 40. Yılını Kutladı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Türkiye Gazetesi'nin 40. kuruluş yıldönümünü kutladı. Kırıkkale Türkiye Gazetesi Temsilciliği'ni ziyaret eden Kartal, "40 kere maşallah" dedi.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve Asayiş Şube Müdürü Güngör Şener, Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Gültekin Yiğit'i ziyaret etti. Türkiye Gazetesi'nin 40. yılını kutlayan Kartal, "Bu sene 40 kere maşallah diyoruz, seneye 41 kere diyeceğiz" dedi.
Kartal, Türkiye Gazetesi'nin ilkeli yayıncılığını yıllardır sürdürdüğünü dile getirdi. Gazetecilik hakkında sohbet eden Kartal, "Yıllar önce kıt imkanlarla yapılan gazetecilik mesleği, şimdi teknoloji ile birlikte daha modern şekilde yapılıyor. Tüm çalışmalar dijital ortamda yapılıyor. Örneğin ülkemizin herhangi bir ilinde olan bir haber birkaç dakikada gazetelere ulaştırılıyor" diye konuştu.
Teknolojinin gazeteciliğe büyük katkı sağladığını ifade eden Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Temsilcisi Gültekin Yiğit de, doğru, ilkeli ve tarafsız habercilikten ödün vermeden çalışmalarına Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale'de de devam ettiklerini söyledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Temsilcisi Gültekin Yiğit, Emniyet Müdürü Kadri Kartal'a İhlas Holding'in Kırıkkale'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi.