Hacettepespor Teknik Direktörü Tok: Mersin İdmanyurdu maçını alıp ligde kalmak istiyoruz

Hacettepespor Kulübü Teknik Direktörü Erol Tok, hafta sonu ligde kalma mücadelesi verecekleri Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp ligde kalmak istedikler

Hacettepespor Kulübü Teknik Direktörü Erol Tok, hafta sonu ligde kalma mücadelesi verecekleri Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp ligde kalmak istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Tok, takımının antrenmanı sonrası CİHAN muhabirinin sorularını yanıtladı. Tok, iki takım için de zorlu bir maç olacağını, galip gelenin ligde kalacağını söyledi.

Erol TOK, ''Zor şartlarda buralara geldik. Hem Mersin hem Rize takımları bizden puan olarak çok üst sıralardaydılar. Bizim 13-14 puanımız varken onların 23-25 puanları vardı. Onlara yetiştik Rize'yle aynı puana geldik bu avantajı vermek istemiyoruz.'' dedi.

Çok genç bir takımla ligde kalmaya çalıştıklarını ifade eden Tok şöyle devam etti: ''Çocukların yaşlarının küçük olmasına rağmen yürekleri çok büyük. Çok zorlu maçları kazandılar. İkinci devre çok iyi maçlar oynayarak çok zor puanlar aldık. Bütün maçlar final niteliğindeydi. Hafta sonu zorlu bir maç yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız performans bu maçta kazanacağımızı gösteriyor. İnşallah iyi oynayıp kazanacağız.''

Tok, 3 takımın da 40 puana ulaşması durumunda da 3'lü averajda iyi durumda olduklarını ve bu durumda Mersin İdmanyurdu'nun düşeceğini belirtti. Tok, ''Rize'nin maçı çok önemli Kocaeli takımı çok kötü bir takım değil. Kocaali'de kolay ve rahat bir maç olacağını zannetmiyorum. Kocaeli direnecek Karşıyaka çok zorlandı. Burada önemli olan maç bizimle Mersin arasında oynanacak. Kim kazanırsa o ligde kalacak.'' diye konuştu.