Quaresma için geri sayım başladı - SPOR

Günlerdir Beşiktaş gündemini meşgul eden Quaresma'da sona yaklaşılıyor.

 

Günlerdir Beşiktaş gündemini meşgul eden Quaresma ' da sona yaklaşılıyor .

Yıldız oyuncunun kulübü İnter ' le her konuda anlaşan Kartal , artık Portekizli ' nin vereceği kararı bekliyor . Siyah-Beyazlı taraftarlar Quaresma’yı dört gözle bekliyor , yönetim de ona imza attırmak için elinden geleni yapıyor .

Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı’nın uzun süredir ikna etmeye çalıştığı Portekizli oyuncuda yeni gelişmeler yaşanıyor . Kulübü İnter ile her konuda anlaşma sağlanan ve bonservisi için 4 . 5 milyon Euro’ya el sıkışılan yıldız futbolcunun transferi bu hafta içinde netlik kazanacak .

Q7’nin cuma günü Beşiktaş’a imza atıp , atmayacağı yönünde kesin kararını vereceği öğrenildi . Bu hafta işin biteceğini kaydeden Serdar Adalı , “Bu transferin olumlu ya da olumsuz olarak bitmesini bekliyoruz . Kulüpler arasında bir sorun yok . Ancak futbolcunun kişisel sorunları yüzünden bu iş , bu kadar uzadı . Artık transfer Quaresma’nın ağzından çıkacak kelimeye bağlı . Biz elimizden geleni yaptık . Cuma günü olumsuz yanıt alırsak , görüşmeleri noktalayacağız . Çünkü hocamız kamp dönemine kadar transferin bitirilmesini istiyor” dedi .

Artık gözler Q7’de

İlk başta kariyerine İspanya ya da Portekiz’de devam etmek istediği için daha önce İstanbul’a gelmek istemeyen Q7’nin cuma günü vereceği karar , Siyah-Beyazlı camiada merakla beklenmeye başladı . Beşiktaş’ın ısrarı karşısında İstanbul ve kulüple ilgili olumlu referanslar alan Quaresma’nın geçen süre içinde Kartal’a artık sıcak baktığı öğrenildi .

Fanatik


Star Gazete