Hsbc'den Matso Üyelerine 'Sermayem Cebimde Kredisi'

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), HSBC ile üyelerine yönelik düşük faizli ve uzun vadeli kredi protokolü imzaladı.

Hsbc'den Matso Üyelerine 'Sermayem Cebimde Kredisi'
Oda üyelerinin finansal sorunlarına kaynak sağlamak amacıyla yapılan protokol, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, HSBC Bölge Müdürü Mehmet Sunay, Manavgat Şube Müdürü Erkan Orhan'ın katılımı ile imzalandı. Protokolü, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural ve HSBC Bölge Müdürü Mehmet Sunay imzaladılar.
İmzalanan kredi protokolü kapsamında Oda üyeleri HSBC İşletme Bankacılığının sunduğu 'Sermayem Cebimde Kredisi' ile teminat karşılığı, işletme sermayesine 10 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,04'ten başlayan faiz oranlarıyla sahip olabilecekler. KOBİ'ler, "Sermayem Cebimde Kredisi" kullanarak hem yıllar içinde gayrimenkullerinin değer artışından faydalanabilecek hem de ihtiyaçları olan sermayeyi elde ederek kazançlarını arttırabilecekler. Yapılan protokol sayesinde Manavgatlı KOBİ'ler ayrıca; spot, rotatif gibi nakit krediler ile teminat mektubu ve akreditif gibi gayri nakdi kredi imkanlarından da faydalanabilecek, çek karnesi, şirket ticaret kartı, otomatik fatura ödemeleri ve üye işyeri uygulaması ( POS ) gibi HSBC İşletme Bankacılığına ait diğer ürünlerden de yararlanabilecekler.