Ahlatlı Öğrencilerden Şiir Dinletisi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde okulların ortaklaşa hazırladıkları "Sevgi" konulu şiir dinletisi, izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Ahlatlı Öğrencilerden Şiir Dinletisi
  Ahlat Bayındır İlköğretim Okulu konferans salonunda başlayan şiir gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunmasıyla başladı . Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç ' ın yanı sıra Milli Eğitim Şube müdürleri , okul müdürleri , kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı . Hazırlanan slayt gösteriler eşliğinde şiirlerini okuyan öğrenciler , izleyiciler tarafından bol bol alkış aldı . " Peygamber , Atatürk , Bayrak , Anne , Evlat , Vatan " sevgisini anlatan şiirlere öğrencilerin bir birinden güzel yorumları da eklenince gece duygu ve sevgi dolu şiirlerle renklendi .
Ayrıca Bayındır İlköğretim Okulu 1 ' nci sınıf öğrencilerinin " Sevgi En Yüce Duygu " adlı oyunu ise beğeniyle izlendi . Şiir dinletisi müzik öğretmenlerinin seslendirdiği birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarıyla son buldu .