Manga Grubu Türkiye'ye Döndü İstanbul

-MANGA GRUBU TÜRKİYE'YE DÖNDÜ İSTANBUL (A.A) - 30.05.2010 - NORVEÇ'İN BAŞKENTİ OSLO'DA YAPILAN 55. EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASI'NDA, 'WE COULD BE THE S

 

-MANGA GRUBU TÜRKİYE ' YE DÖNDÜ

İSTANBUL ( A . A ) - 30 . 05 . 2010 - Norveç ' in başkenti Oslo ' da yapılan 55 . Eurovision Şarkı Yarışması ' nda , ' We Could Be The Same ' parçasıyla ikinci olan Manga grubu Türkiye ' ye döndü .

THY ' nin tarifeli uçağıyla Oslo ' dan İstanbul ' a gelen Manga grubu , Atatürk Havalimanı VIP Salonu ' ndan giriş yaptı . Burada basın toplantısı düzenleyen grup üyeleri adına konuşan solist Ferman Akgül , ' Biz çok keyifliyiz , çok mutluyuz , umarız herkes bizimle birlikte mutlu olmuştur . Daha güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyoruz ' dedi .

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Akgül , ' Başarılı olmayı bekliyor muydunuz? ' sorusu üzerine ' Birinci olacağımıza çok inandık . Sonuçta Almanya birinci oldu ama onların şarkısı da çok güzeldi ' dedi .

Akgül , bir soru üzerine oylamada değişik ülkelerden oylar aldıklarını belirterek , ' Şöyle bir durum oldu ; daha önce bize fazla puan veren ülkelerden az , hatta hiç puan gelmezken , bize hiç puan vermeyen ülkelerden çok puan geldi . Bu bir yandan üzücü , bir yandan da mutlu edici bir durum . Orada belki siyaseti , politikayı aştık . Ama aşamadığımız yerler de oluyor . Biz Yunanistan ' a ve Ermenistan ' a her zaman oy verirken , Yunanistan ve Ermenistan ' dan bize oy gelmiyor . Ki onların ekipleri ile de iletişimimiz gayet iyiydi . Eurovision ' da aşılamayan bazı konular her zaman oluyor . Ama yine de herkese teşekkür ediyoruz ' diye konuştu .

Ferman Akgül , bir başka soru üzerine ' CNN Avrupa ' nın kendilerini favori gösterdiğini , bundan mutlu olduklarını belirterek , Norveçli sunucuların da kendilerinden övgü ile söz ettiğini , bunların dereceye girmek kadar önemli olduğunu söyledi .

Bundan sonra daha çok İngilizce şarkı yapacaklarını da belirten Akgül , bunun da kendilerine yeni kapılar açacağını söyledi .

30 . 05 . 2010 22 : 24 : 28