İmam Hatipli Güreş'çi Türkiye 6.'sı Oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Liseler arası Türkiye Greko-Romen güreş müsabakalarında Kütahya'yı 59 Kiloda temsil eden Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Emin Söylemez Türkiye 6

İmam Hatipli Güreş'çi Türkiye 6.'sı Oldu
Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Liseler arası Türkiye Greko-Romen güreş müsabakalarında Kütahya'yı 59 Kiloda temsil eden Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Emin Söylemez Türkiye 6. Oldu.
Aydın'da yapılan Liseler Arası Türkiye Şampiyonasında 59 Kiloda mindere çıkan Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Emin Söylemez 23 il temsilcisinin mücadele ettiği güreşte Türkiye 6. oldu. İlçesine Türkiye 6. olarak dönen Muhammet Emin Söylemez, Türkiye birinciliğini kıl payı ile kaçırdığını söyledi. Türkiye şampiyonluğunu gelecek yıllarda Simav'a getirebilmek için çalışmalara şimdiden başlamak istediğinin altını çizen Söylemez," Hem arkadaşlarıma hem de öğretmenlerime sözüm vardı. Ancak şanssızlık eseri birinciliği kıl payı ile kaçırdım. Gelecek yıl altın kemerini Simav'a hediye etmek istiyorum" diye konuştu.
Okul Müdürü Hüseyin Çapar, Türkiye 6. öğrencisi Muhammed Emin Söylemez ile gururlandıklarını kaydetti. Çapar, Muhammet ödülü hak etti. Layık olduğu gibi ödüllendirilecek. Türkiye 6, olmakla hem okulunu, hem ilçesini hem de Kütahya'yı tüm ülkeye tanıttı. Kendisine ve yetiştiren öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.