Başkan Yıldız, Alaşehir'de İncelemelerde Bulundu

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt, Uluderbent ve Kavaklıdere belde belediyelerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Yıldız, Alaşehir'de İncelemelerde Bulundu
Yeşilyurt Belediye Başkanı Veli Doğan, Uluderbent Belediye Başkanı Muzaffer Teke ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Tahsin Sönmez'in daveti üzerine Alaşehir'e giderek incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, spor alanları, pazar yerleri ve köy yol bağlantılarının yapılması için gerekli desteğin verilebileceğini söyledi. İlk olarak Alaşehir Kaymakamı Musa Uslan'ı ziyaret eden Yıldız, incelemelerin ardından Uluderbent Belediye Başkanı Muzaffer Teke ile makamında görüştü. Uluderbent'te spor alanlarından incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, yakın zamanda yapılacak olan festival için halı sahanın tamamlanması için ilgili birimlerle görüştü. Ardından, Yeşilköy Belediye Başkanı Veli Doğan'ın davetlisi olarak geldiği belde de incelemelerde bulunan Yıldız, beldenin okullarını ziyaret ederek, civar köylülerinde istifade edebilmesi için yapılacak olan halı sahanın çalışmalarını inceledi. Halı saha yapımı için verilen halıların döşenme çalışmalarını takip eden Başkan Yıldız, bir çok köyün spor alanları olmadığı için yakın belediyelerden faydalandıklarını belirterek her türlü desteğine verilebileceğine işaret etti.
İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, daha sonra Kavaklıdere beldesine geçti. Burada bir süre sorunları dinleyen Yıldız, belde de incelemede bulundu. Kavaklıdere Belediyesi'nin talep ve isteklerini konusunda kısa bir brifing aldı.