Türk Halk Oyunları Kursunu Bitiren Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği 160 saatlik Türk Halk Oyunları Kursu'nu başarı ile tamamlayan katılımcılara törenle sertifikaları verildi

Türk Halk Oyunları Kursunu Bitiren Öğrencilere Sertifikaları Verildi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği 160 saatlik Türk Halk Oyunları Kursu'nu başarı ile tamamlayan katılımcılara törenle sertifikaları verildi.
Trioa Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Halk Oyunları ve Gösteri Topluluğu Akademik Danışmanı Okutman Deniz Ünver, kursu başarı ile tamamlayan öğrencileri kutladığını belirterek, "Üniversite olarak "Halk Kültürüne Hizmet Ödülleri"ni başlattık. 2008 yılından bu yana da halk oyunlarına, halk müziğine değer veren ilk üniversite olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.
Halk oyunları kursiyerlerine sertifikalarının verilmesi ile son bulan etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol Tok ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamit Saygılı ile kursiyerler katıldı.