Gurbette Çalışan İşçi, Düşerek Öldü

Eşini ve iki çocuğunu memleketi Adana'da bırakıp, 5 gün önce Konya'ya çalışmaya gelen işçi, çalıştığı inşaatın 4. katından düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Karatay ilçesi Akebe Mahallesi KTO Karatay Üniversitesi inşaatında meydana geldi. Hacı Ali Çelik (36), akşam saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte inşaatın 4. katına halatla kum çekmeye başladı. Kum çektiği sırada halatın, demirden kurtulması üzerine biranda dengesini kaybeden Çelik, 4. kattan düştü. Arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan ambulansta ilk müdahalesi yapılan Çelik'e hastaneye ulaşana kadar sağlık ekipleri kalp masajı yaptı. Tüm müdahalelere rağmen
Çelik, hayatını kaybetti.

5 GÜN ÖNCE ÇOCUKLARINI BIRAKIP ÇALIŞMAYA GELDİ
Evli ve iki çocuk babası olan Hacı Ali Çelik'in, 5 gün önce Adana'dan Konya'ya inşaatta çalışmak için geldiği öğrenildi. Çelik'in öldüğünü öğrenen arkadaşları üzüntülerini ifade ederken, maddi durumunun iyi olmadığı için Konya'ya geldiğini ve her fırsatta çocuklarıyla görüştüğünü anlattılar. Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılan Çelik'in cenazesi bugün memleketi Adana'ya gönderilecek. Öte yandan Çelik'in, 1 Haziran'da doğduğu ve doğum gününe 3 gün kaldığı öğrenildi.
Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.