Vatso'dan Kardeş Okul Ziyareti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik ve Genel Sekreter Necdet Takva ile birlikte kardeş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti

Vatso'dan Kardeş Okul Ziyareti
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik ve Genel Sekreter Necdet Takva ile birlikte kardeş Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
VATSO Hayati, Okul Müdiresi Belkıs Turul, Müdür Yardımcıları Serkan Gülabi ve Yılmaz Erbecer tarafından karşılandı. Okulun çevre düzenlemesinde yapılan değişiklikleri yerinde inceleyen VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, öğrencilerin okul bahçesinde rahat etmeleri için gönderilen oturma gruplarını ve dikilen çamlara baktı. Ayrıca VATSO tarafından okul ihata duvarının sıvanması ve boyanması çalışmalarını da yerinde inceleyen Kandaşoğlu, "Kardeş okulumuzu yöneticilerimizle birlikte sürekli takip etmekteyiz. İmkanlarımız ölçüsünde eksikleri gideriyoruz. Okul bahçesinin çevre düzenlemesini yapıyoruz. Öncelikle ihata duvarının sıvanması, yeşil alan oluşturulması ve duvarların boyanması, çöp bidonlarının yerleştirilmesi noktasında katkımız devam ediyor. Ayrıca okulun spor malzemelerini yeniledik. Kırtasiye giderlerini karşılıyoruz" ifadesini kullandı.
Okullar tatile girmeden kardeş okul öğrencilerine yönelik birkaç etkinlik planladıklarını belirten VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu "Önümüzdeki haftadan itibaren kardeş okulumuzda okuyan öğrencilerimize odamız da bir dizi etkinlikler yapacağız. Ayrıca okul idaresi ile tarafından belirtilen ufak çaplı tadilat işlerini de yaptırıyoruz. Özellikle bu civardaki okulumuzda eğitim öğretim açısından sorun yaşanmaması için gayret gösteriyoruz. Amacımız burada okuyan öğrenci kardeşlerimize iyi şartlar hazırlamaktır" dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu Müdiresi Belkıs Turul ise VATSO gibi bir kurumla kardeş oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti. Turul "Hem okul yönetimi hem de VATSO olarak ortak amacımız öğrencilerimize iyi şartlar eğitim sağlamaktır. Belirlediğimiz eksiklerimizi gideriyoruz. Bizi yalnız bırakmadıkları için VATSO Yönetimine teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.