Nilüfer Spor Şenliği Sona Erdi

Nilüfer 9. Spor Şenliği bir aylık maratonun ardından Üçevler Spor Tesisi'nde düzenlenen törenle son buldu.

Nilüfer Spor Şenliği Sona Erdi
Nilüfer Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen 9. Spor Şenliğine Bulgaristan'dan Ardino, Borino ve Traiditsa, Romanya'dan Brialla, Macaristan'dan Balatonfüred, KKTC'den Lefkoşe Haster Vakfı da katıldı. Toplam 10 bin öğrencinin katılarak yeni bir rekorun kırıldığı şenliklerde öğrenciler arasında sergilenen örnek dostluklar görülmeye değerdi.
Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisi'nde düzenlenen kapanış töreninde, 17 kategoride dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları verildi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şenlik için Nilüfer'in kardeş şehirlerinden gelen konuklara evlerini açarak Türk misafirperverliğini sergileyen ailelere teşekkür etti. Spor şenliğinin farklı kültürleri bir birleriyle kaynaştırıp kardeşlik ruhunu geliştirdiğini ifade eden Bozbey, "Her zamanki gibi kazanan dostluk oldu" dedi.
Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık da, Türkiye'ye örnek olan şenliğe her geçen yıl katılımın arttığını belirterek, "Nilüfer'de yaşamak ayrıcalık. Bu ayrıcalığı bize yaşatan hemşerilerime ve başkanımıza çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Şenliğe katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verilirken, Başkan Mustafa Bozbey, bu yıl kız takımlarının da yarıştığı Nilüfer İlköğretim Okullarıarası Futbol Turnuvası'nda başarılı olan takımlara birer bilgisayar hediye etti.