İnegöl'de kaliteli kurum ve ekipler ödüllendirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaliteli ekip ve kurum dalında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Programda beyaz bayrak alan okullar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaliteli ekip ve kurum dalında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Programda beyaz bayrak alan okullar ve Okuyalım Yarışalım Yarışması'nda kendi yaş kategorisinde birinci olan öğrenciler de ödüllendirildi.

İnegöl Kaymakamı Durmuş Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı programda yaptığı konuşmada, öğrenci olarak başladıkları hayatta herkesin farklı görevlerde vatanına hizmet ettiğini belirtti.

Gencer, "Biliyorum ki hem eğitim camiası içerisinde yer almak, hem de yönetici olmak çok zor bir iş. Mustafa Kemal Atatürk, 'Vatanının en çok seven işini en güzel yapandır' diyor. Okul idarecilerimiz çok zor bir görevi başarıyla yerine getiriyorlar. Hepsini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk de son 1 yılda okul müdürü, kurucu müdür ve müdür yardımcısı olarak görev yapan ve görev yerleri değişen 35 yönetici için bir şükran programı düzenlediklerini dile getirdi.

Baştürk, "Arkadaşlarımız zor zamanlarda okullarındaki kaliteyi arttırma adına çaba gösterdiler. Bir önceki okullarında önemli vazifeler yaptılar. Yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Programda Alanyurt Kocatepe İlköğretim Okulu, Alanyurt İMKB Endüstri Meslek Lisesi, İshakpaşa İlköğretim Okulu, Nuh Mehmet Küçükçalık Lisesi, İnegöl Ticaret Sanayi Odası İlköğretim Okulu, Salih Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, M. M. Samda İlköğretim Okulu, Özel Safvet Koleji ve İnegöl Anadolu Lisesine beyaz bayrak verildi.

Kaliteli kurum dalında da Mesudiye İlköğretim Okulu ve İshakpaşa Anaokulu, kaliteli ekip alanında da İshakpaşa İlköğretim Okulu ile Vehbi Koç İlköğretim Okulu plaket almaya hak kazandı. Törende ayrıca Okuyalım Yarışalım Yarışması'nda birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar verilirken, dereceye girenlere de çeşitli ödüller takdim edildi.