Iğdırlı Gençler İstanbul Gitti

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen "İstanbul Tarih ve Kültür Gezisi" kapsamında bu yıl da bir grup gençler İstanbul'a gönderildi

Iğdırlı Gençler İstanbul Gitti
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce her yıl düzenlenen "İstanbul Tarih ve Kültür Gezisi" kapsamında bu yıl da bir grup gençler İstanbul'a gönderildi.
Biri idareci toplam 17 kişiden oluşan kafile, 3 gün boyunca Topkapı ve Dolmabahçe sarayları, Kız Kulesi, Çamlıca ve Piyer Loti Tepeleri, Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi gibi İstanbul'un dünyaca ünlü tarihi ve kültürel zenginliklerini gezecekler. Bu tür bir etkinliklere katılmayan ve maddi durumu uygun olmayan gençlerden oluşan kafileyi yolcu eden Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdür M. Metin Özen, İstanbul'un gençler tarafından gezilip görülmesinin amaçlandığını ifade etti. Özen, "Daha önce il dışına çıkma imkanı bulamayan başarılı gençlerimizi bu gezi sayesinde 'Kültür Başkenti İstanbul' ile tanıştırmış olacağız" dedi.