Gümüşhane Üniversitesi Voleybol Ve Futbol Şenlikleri Sona Erdi

Gümüşhane Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen voleybol ve futbol şenlikleri sona erdi.

Gümüşhane Üniversitesi Voleybol Ve Futbol Şenlikleri Sona Erdi
Üniversite bünyesindeki fakülte ve yüksekokulların katılımı ile yapılan turnuvaya 8 takım katıldı. Her iki branşta da Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu birinci olurken, voleybolda Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu karma takımı ikinci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu üçüncü oldu. Futbolda ise Gümüşhane Meslek Yüksek Okulu Teknik Programlar ikinci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu da üçüncü oldu.
Toplam 5 gün süren turnuvayla ilgili açıklama yapan Gümüşhane Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Zeki Kaya, Beden Eğitimi ve Spor bölümünün denetiminde gerçekleştirilen turnuvanın Üniversite Sporları Federasyonu il temsilcisi öğretim elemanı Hayri Aydoğan koordinatörlüğünde gerçekleştiğini söyledi.
Katılan tüm fakülte ve yüksekokullarına, turnuva boyunca her konuda destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Turan'a ve çalışanlarına teşekkür eden Kaya, Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Kemal Emiroğlu'na, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Pınarbaşı'na, İl hakem Kurulu Başkanı Engin Güner'e, Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürü Bahtiyar Çelik'e ve voleybol ve futbol il hakemlerine teşekkür etti.
Turnuvadaki voleybol müsabakaları Aydın Doğan Spor Salonunda, futbol müsabakaları da Sentetik Suni Çim Saha'da yapıldı.