Türkiye İrlanda'yı 2-0 Geçti

Hazırlık maçları kapsamında Amerika'da bulanan A Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda ile yaptığı maçı 2-0 kazandı.

Maç sonunda gazetecilere açıklamal

Hazırlık maçları kapsamında Amerika'da bulanan A Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda ile yaptığı maçı 2-0 kazandı.

Maç sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Futbol Federasyonu'nun milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl, havanın çok sıcak olmasına rağmen milli takımın kazanmayı bildiğini belirterek, futbolculara teşekkür etti. Böylesine bir havada daha iyi oynanamayacağını ifade eden Kızıl, "Hergün üstüne koyarak gidiyoruz. Bu Cumartesi Philadelphia'da Amerika takımı ile karşılaşacağız. Burada Amerika'yı yenerek ülkemize dönmek istiyoruz. Genel gidişatımız iyi" diye konuştu.

Milli Takım Teknik Direktör Yardımcısı Oğuz ise, Amerika kampının amacına uygun bir şekilde devam ettğini belirterek, bu kampın asıl gayesinin Hiddik'in futbolcuları yakınen görmesi ve tanıması olduğunu vurguladı. Çetin, "Ancak bunun yanında oynayacağımız her maç milli maçtır ve önemsiyoruz, Kazanmayı da istiyoruz. Böylesine sıcak bir havada futbolcularımız büyük bir özveri gösterdiler. Oyun disiplininden hic taviz vermeden oynadılar" dedi.

Oyuncularlardan Nuri ise Kuzey İrlanda takımının zayıf olmasının oyunlarını biraz etkilediğini, rakip takımın biraz arkaya kapandığını ifade etti. Nuri, kampın da çok iyi geçtiğini belirterek, "Yeni hocaya da alışıyoruz yavaş yavaş, Güzel geçiyor" diye konuştu.

Ozan da çok sıcak havada oynadıklarının altını çizerek, "Hazırlık maçı da olsa milli maç kazandık. Şimdi ABD maçı var. Çok yorulduk. Kamp gayet iyi geçiyor. Eğer ABD maçının sonucu da iyi olursa daha iyi olacak" dedi.

İlk golün sahibi Sercan da takım olarak iyi oynadıklarını kaydederek, uyum içinde oynadıklarını ve kendisinin de gol attığı için ayrıca mutlu olduğunu dile getirdi.

Öte yandan millilerden imza almak isteyen bazı seyirciler takım otobüsüne yaklaştırılmadıkları ve futbolcuların da yanlarına gitmediği için tepki gösterdi.