Bayram Ali Öngel Tenis Kortu Hizmete Açıldı

Silifke Tenis Kulübü'nce Yeni mahallede açılan Bayram Ali Öngel Tenis Kortu, törenle hizmete girdi.

Bayram Ali Öngel Tenis Kortu Hizmete Açıldı
Yabancı Halkoyunları guruplarının gösterilerini sunduğu açılışta dua edilip kurban kesildi. Törende emeği geçen Silifke Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ve yönetim kurulu üyeleri ile Silifke eski Kaymakamı Ahmet Beyoğlu'na günün anısına teşekkür belgesi verildi.
Silifke Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi, Silifke Tenis Kulübü Bayram Ali Öngel Tesisleri'nin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açıldığını belirterek, "Geçmiş yıllarda bir tenis kortu bulunan Silifke'de şimdi tesisleşme adına önemli gelişmeler yaşandığını görüyoruz ve bu tablo bizleri oldukça mutlu etmektedir" dedi.
Kendi isminin verildiği bir tesisi açmaktan onur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel de, "1999 yılında belediye başkanlığına başladığım dönemde Silifke'de tenis kortu yok gibi bir şeydi. O zamanlar bir tane küçük bir tesis vardı. Halkın ihtiyacını tam anlamıyla karşılayan bir saha değildi. Kardeş şehirlerimize yaptığımız ziyaretlerimizde kort tenisi sporuna ne kadar önem verildiğini gördüm. Kardeş şehir ziyaretleri sonrasında ilk işimiz spor salonu yanına bir kort tenis sahası yapmak oldu. Üzerinde bulunduğumuz bu alan ise daha önce futbol sahasıydı. Çim olan bu saha sürekli kullanıldığı için bozuldu ve ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Meclis kararı ile bu alanı Tenis Kulübüne tahsis ettik" diye konuştu.