İbrahim Kutluay Basketball Academy Uluslararası Yaz Kampı için geri sayım başladı

İbrahim Kutluay Basketball Academy ve MVP Sportif Organizasyonlar tarafından adidas sponsorluğunda, 2001 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Yaz

İbrahim Kutluay Basketball Academy ve MVP Sportif Organizasyonlar tarafından adidas sponsorluğunda, 2001 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Yaz Kampı bu sene 22 Haziran- 27 Temmuz 2010 tarihleri arasında 5 gece 6 günlük toplam 6 dönemde gerçekleşecek.

Uluslararası Yaz Kampı, dünyanın farklı ülkelerinden gelen 6 - 16 yaş arası kız ve erkek sporculara yaz tatillerinde, basketbolu kamp ortamı ve su sporlarıyla birleştirerek öğretecek. Minik sporcular hem alanlarının en iyisi olan profesyonel antrenörler, tanınmış basketbol oyuncuları ve koçlar eşliğinde yeteneklerini üst seviyelere taşıma, hem basketbol ortak paydasında farklı kültürlerden arkadaşlar edinme ve sosyalleşme, hem de uluslararası bir basketbol deneyimi kazanma imkanı yakalayacak.

Kamp içeriği ve uygulanan gelişim programlarıyla İbrahim Kutluay Basketball Academy adidas Uluslararası Yaz Kampı, "Türkiye'nin en kapsamlı basketbol kampı" olarak bu yaz bir kez daha kapılarını açacak.

Geçen yıl kamp programına eklenen ve Türkiye'de bir ilk olan Game Camp'in yanısıra bu yıl Ballers Camp ve Shooters Camp olmak üzere kampa iki yeni dönem daha eklendi. İbrahim Kutluay Basketbol Academy adidas Uluslararası Yaz Kampı ile Gökova'da basketbol kardeşliğinin bu yaz da devam edeceği belirtildi.