Muhtarlara Sulama Havuzu Uyarısı

Gazipaşa'da 2 yaşındaki çocuğun sulama havuzuna düşerek hayatını kaybetmesinin ardından İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, havuzların çevresinde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması için muhtarlara uyarı yazısı gönderdi

Muhtarlara Sulama Havuzu Uyarısı
Gazipaşa'da 2 yaşındaki çocuğun sulama havuzuna düşerek hayatını kaybetmesinin ardından İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, havuzların çevresinde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması için muhtarlara uyarı yazısı gönderdi.
Gazipaşa'ya bağlı Beyrebucak Köyü'nde, 2 yaşındaki Esra Çelik'in etrafı açık olan sulama havuzuna düşerek ölmesi üzerine İlçe Kaymakamlığı harekete geçti. Kaymakam Muhittin Pamuk, tüm köy ve mahalle muhtarlıklarına yazı göndererek, üzeri açık havuzların etrafında gerekli güvenlik tedbirlerin alınmasını istedi.
Kaymakam Pamuk, "Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduk. Bu tür olaylarda, havuz etrafında gerekli güvenlik tedbirleri alınmadığı takdirde, havuz sahibinin cezai sorumluluğu olduğu için yasal işlem başlatılıyor. Vatandaşlar havuz çevresinde kişisel olarak tedbirler almak zorundalar. Aksi takdirde bu tür üzücü olayla yaşanabiliyor. Bu konuda köy ve mahalle muhtarlıklarına yazı göndererek, havuzların etraflarının tel örgüyle çevrilmesi konusunda uyarıda bulunduk. Muhtarlarımız, üzeri açık havuz gördüğü takdirde vatandaşı uyaracak" diye konuştu.