2010 Dünya Kupası'na Doğru...

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU... -H GRUBUNDA SON DURUM ANKARA (A.A) - 25.05.2010 - GÜNEY AFRİKA'DA 11 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK 2010 DÜNYA KUPASI'NDA MÜCAD

 

-2010 DÜNYA KUPASI ' NA DOĞRU . . .

-H GRUBUNDA SON DURUM

ANKARA ( A . A ) - 25 . 05 . 2010 - Güney Afrika ' da 11 Haziran ' da başlayacak 2010 Dünya Kupası ' nda mücadele etmeye hazırlanan 32 ülkenin milli takımı , turnuvaya az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı .

H Grubu ' nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle :

İspanya

--------

- Geçen hafta Valencia ' dan Barcelona ' ya transfer olan golcü oyuncu David Villa ' nın form durumu İspanya ' yı sevindiriyor . Çok iyi bir durumda olduğu gözlemlenen futbolcu , kariyerinin en üst noktasında olduğunu ve İspanya Milli Takımının oyun tarzının , Katalan ekibine çok benzediğini söyledi .

- Arsenal ' de forma giyen İspanyol oyuncu Cesc Fabregas , İspanya milli takımının , Madrid ' in hemen dışında yaptığı kampa ilk gününde katıldı . İlk antrenman , 2000 kadar coşkulu taraftarın tezahüratları altında yapıldı .

İsviçre

--------

- Sol açık Christoph Spycher aday kadrodan çıkartıldı ve futbolcu , milli takımdan emekli olduğunu açıkladı . Eintracht Frankfurt ' ta oynayan 32 yaşındaki futbolcu Nisan ayında sakatlanmıştı . Milli takım kadrosuna , Spycher ' in yerine Ludovic Magnin çağrıldı .

- İsviçre , Crans Montana ' daki hazırlık kampına bugün başlayacak .

Şili

-----

- Golcü oyuncu Humberto Suazo , omuzundaki sakatlığın geçmesinin ardından topla çalışmalara başladı . Suazo , Güney Amerika grup elemelerinde 10 golle takımının en skorer oyuncusu olmuştu .

Honduras

---------

- Golcü oyuncu David Suazo , hem grubun , hem de turnuvanın favorileri arasında gösterilen İspanya ' ya karşı şansları olduğunu söyledi . Suazo , ' İspanya ' nın , turnuvanın en iyi takımı olduğunu unutmamalıyız . Ancak hiçbir takım yenilmez değildir ' diye konuştu .

- Honduras , hazırlık kampını Heidelberg ' de sürdürüyor .

( ÇAĞ-SSG )

25 . 05 . 2010 14 : 36 : 10