Kars'ta Ana Sınıfı Öğrencileri Sergi Açtı

Kars'ta Özel Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri yıl boyunca biriktirdikleri ve ilgi duydukları hobilerini sergilediler.

Kars'ta Ana Sınıfı Öğrencileri Sergi Açtı
  Gazi Ahmet Muhtar Paşa ( GAMP ) Konağı ' nda ki serginin açılışını Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice yaptı .
Sergide ana sınıfı öğrencileri biriktirdikleri boncuk , fotoğraf ve oyuncaklarla hobilerini sergiledi .
Sergi hakkında bilgi veren Özel Sultan Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çelik , sergiyi anasını öğrencilerinin katkılarıyla açtıklarını söyledi .
Müdür Hüseyin Çelik , " Bu sergi ana sınıfı öğrencilerinin hobilerini ve hobi çalışmalarının yanı sıra fotoğraflarının sergilendiği bir sergi . Bilindiği üzere yıl boyu çocuklarımız birçok etkinlik yaptı . Bu etkinlikte onlardan bir tanesi çocuklarımız boya çalışmaları yapmışlardır . Hamur çalışmaları yapmış , geceler yapmışlardı . Bu sergi de onlardan birisidir " dedi .
ÖĞRENCİLER HOBİLERİNİ SERGİLEDİ
Özel Sultan Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çelik , açılan sergide öğrencilerin kendi dünyasındaki hobileri ortaya çıkarttıklarını belirti .
Çelik ; " Bu sergi tamamıyla farklı . Bu sergi her öğrencinin bir alanda ilgi duyduğu bir alanda yapmış olduğu hobileri , biriktirmiş olduğu şeyleri burada sergiliyor . Biz dedik ki , her öğrencinin bir hobisi olsun . Ona ilgi duysun , o çalışmayı yapsın , biriktirsin , getirsin onu sergilesin . Bu vesile ile de evde bir şeyleri dağıtmak yerine , onları toplamayı düzenlemeyi bir şeylere ilgi duymayı ve bu ilgisi ile alakasıyla da aslında dünyaya bakış açısı daha güzelleşsin , ilgi alanı genişlemesini sağlamayı hedefledik . Bu vesileyle buradayız , çocuklar bu serginin açılışında kendi biriktirdiği hobilerini sergilemektedir " dedi .
Özel Sultan Alparslan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerinin açtığı sergi anne ve babalarının akına uğradı . Sergi Pazartesi gününe kadar açık kalacak .