CHP Kurultayında da anons krizi yaşandı
Bugün Başkent Ankara'da yapılan CHP Kurultay'ında yanlış anons heyecana neden oldu. Kurultay salonunda CHP'liler Genel Başkanlığa tek aday olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu beklerken Rahşan Ecevit'in geldi sırada "Genel Başkan Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu salona geldi" şeklinde anons yapılınca salonda heyecan yaşandı.

Kemal Kılıç ; daroğlu ' nun kurultay salonuna gelmesi beklenirken , Demokratik Sol Halk Partisi Genel Başkanı Rahşan Ecevit ' in gelmesi ile ilginç ; bir anons yapıldı .
Kalabalık kurultay salonunda Rahşan Ecevit ' in geldiğini gö ; remeyen ve kapı ile ilişki kuramayan sunucu , ' Genel Başkan Adayımız Kemal Kılıç ; daroğlu salona geldi ' şeklinde anons yaptı .
Kurultay salonunda yoğun bir coşku yaşanmasına neden olan anons , Fenerbahç ; e ' nin Trabzonspor maç ; ında yaşanan anons skandalını akla getirdi .
