'Rüştü'nün başına bir şey gelirse sorumlu F.Bahçe'dir'

Beşiktaş, kalecileri Rüştü Reçber'e ithamlarda bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a eleştirilerini dün de devam ettirdi. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Akaretler'de...



Beşiktaş, kalecileri Rüştü Reçber'e ithamlarda bulunan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a eleştirilerini dün de devam ettirdi.

Siyah-Beyazlı yöneticiler, Akaretler'deki kulüp binasında bir araya geldi. Başkan Yıldırım Demirören'in katılmadığı buluşmada Rüştü Reçber yer aldı. Tecrübeli file bekçisiyle görüşüldükten sonra kulübün internet sitesinden sert bir açıklama daha yapıldı.
Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantılarına bundan sonra başkanlık düzeyinde katılımın olmayacağına dikkat çekilen bilgilendirmede, "Bu ruh hali ile Kulüpler Birliği başkanlığını yapan Aziz Yıldırım, futbol camiasının haklarını adilane bir şekilde savunamayacağının işaretlerini vermiştir. Sadece 'Ben ve Fenerbahçe' merkezli ve diğer kulüpleri yok sayan bir anlayışın Türk futboluna zarar vereceğini ve kendi camiasını dahi zor durumda bıraktığını görmekteyiz. Bu kompleksli yapının Kulüpler Birliği başkanlığı makamını taşıyamadığını üzülerek izlemekteyiz." ifadeleri yer aldı. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın şampiyon olamamanın, maç sonrası yaşanan olayların kendi ruh hali üzerinde oluşturduğu travmatik etkiden kurtulamadığı, sorumluluğu başkalarının üzerine atarak kendini aklama ve gündem değiştirme telaşı içerisine girdiği vurgulandı. Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren ise, "Geçmişte Rüştü'nün başına talihsiz bir olay geldi. Yine böyle bir şey yaşansın istemiyoruz. Eğer böyle bir olay gerçekleşirse sorumlusu F.Bahçe'dir." dedi.


Zaman