Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'tan Başsağlığı Mesajı

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ndeki maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden madencilere başsağlığı diledi

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ndeki maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden madencilere başsağlığı diledi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü Yeni Kuyu'da meydana gelen grizu patlamasında yaşamını yitiren madencilerin yakınlarına baş sağlığı diledi. "Hayatlarını kaybeden maden şehidi kardeşlerimin ailelerinin acısını bir madenci olarak paylaşıyorum. Hayatını kaybeden şehit madenci kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı madenci kardeşlerime de acil şifalar dilerim" dedi.
Kendisinin Maden Mühendisi olduğunu hatırlatan Başkan Bektaş, böyle elim kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.