İki Motosiklet Çarpıştı

İzmir'in Menderes İlçesinde iki motosiklet çarpıştı. Kazaya karışan Yüksel A. yönetimindeki plakasız motosiklette eşi Aysu A. hayatını kaybetti. Aysu A.'nın 6.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Kaza, Menderes İlçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Armutluk Sokağı yönüne giden kuaför M.A. (17) yönetimindeki 35 AP 9571 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Yüksel A. yönetimindeki plakasız motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle motosikletten savrulup yaralanan sürücü Yüksel A. ve arkasında bulunan eşi Aysun A. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada, yara almadan kurtulan diğer sürücü kuaför M.A. ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedaviye alınan sürücü Yüksel A.'nın 6,5 aylık hamile olan eşi Aysun A. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aysu A. ile evli olan ve ilk çocukları olacak olan eşi Yüksel A.'nın ayağının ezildiği, sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yüksel A.'nın kullandığı plakasız motosikletin bir süre önce Torbalı İlçesinden çalındığı ortaya çıktı. Ancak,
çiftin plakasız motosikleti çalıntı olduğunu bilmeden satın aldıkları belirtildi.
Yeni evli olan 20 yaşındaki Aysu A., dün Menderes Altıntepe Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Şaşal Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kazada yola aniden çıktığı öğrenilen ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen diğer motosikletin sürücüsü M.A. da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bergama Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.