Eskişehirspor, transferlerde hata yapmak istemiyor

Beşiktaş'tan Batuhan'a kadrosuna katan Eskişehirspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını devam ediyor. Ancak yönetimin bir hata yapmamak için t

Beşiktaş'tan Batuhan'a kadrosuna katan Eskişehirspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını devam ediyor. Ancak yönetimin bir hata yapmamak için transfer konusunda aceleci davranmak istemediği öğrenildi.

2 aylık izne çıkan Eskişehirspor, Ankaragücü'nden Emre Aygün ve Gençlerbirliği takımından Burhan Eşer'i almak için ise çalışmalarını sürdürüyor. Eskişehirspor yönetiminin Ankaragücü yönetimi ile görüştüğü ve Emre ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Kulüp Başkanı Halil Ünal'ın Burhan için hafta içinde Ankara'ya giderek Gençlerbirliği yönetimi ile görüşeceği öğrenildi.

Ayrıca yönetimin Beşiktaş'tan kiralık olarak alınan Erkan Zengin ile de söz kestiği belirtildi.

Gelecek yıl ligi ilk 5 takım arasında bitirmeyi hedefleyen kırmızı - siyahlılar, üç yabancı futbolcu alacak. Savunmaya iki, orta alana ise bir isim arıyor. Teknik ekip ve kulüp yönetiminin listesi ise oldukça kabarık. Yönetimin özellikle yabancı futbolcular için çok titiz bir çalışma yaptığı kaydedildi.

Bu arada Eskişehirspor'un Beşiktaş ekibinden Tabata konusunda bir girişimde bulunmadığı ancak geçen sezon ortasında kiralık olarak almak istediği fakat bunun da gerçekleşmediği belirtildi.