Çan'da Ortaöğretim Öğrencilerine 19 Mayıs Gençlik Eğlencesi

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 19 Mayıs Gençlik Eğlence Şöleni düzenlendi.

İlçedeki tüm ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin katıldığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen eğlence, İsmet İnönü Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Öğrenciler etkinliğin ardından Çan Belediyesi tarafından bu sekizincisi düzenlenen "Çan Gençliği Atasıyla Buluşuyor" gezisi için ilçeden uğurlandı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Geçen yıl 275 öğrencimizi Ankara'ya götürmüştük. Bu yıl da 430 öğrencimizi götürüyoruz" dedi. Başkan Kuzu, gezi kapsamında Ankara'da Anıtkabir'in yanı sıra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile eski TBMM'nin ve bazı müzelerin de ziyaret edileceğini söyledi.
19 Mayıs Gençlik Eğlence Şöleni'ne Çan Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Rıza Adıgüzel ve Arif Canpolat, okul müdürleri, veliler ve Çan halkı katıldı.