Tütev Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen 2. Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası'nda KESK şampiyon oldu.

Tütev Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
Afyonkarahisar Sporland Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada final maçı KESK ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynandı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nü 3-1 yenen KESK, Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu oldu.
Milli Eğitim Müdürlüğü de ikinci oldu. 3 Nisan tarihinde başlayan 1 Mayıs tarihinde biten turnuvaya 20 takım katıldı. Çekişmeli bir şekilde geçen maçlar sonunda gülen taraf KESK takımı oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü de ikinci oldu.
Üçüncülük maçı ise Telekom ile Karayolları Bölge Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Telekom'u 7-4 yenen Karayolları Bölge Müdürlüğü üçüncü olurken, Telekom'da dördüncü oldu. Turnuvanın birincisi KESK'e şampiyonluk kupasını Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu verdi. İkinci olan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne kupasını Belediye Başkanvekili İbrahim Yeşilay verdi. Üçüncü Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün kupasını da Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım takdim etti.
Turnuvanın final maçına ilgi oldukça fazla oldu. Final maçını Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, Belediye Başkanvekili İbrahim Yeşilay, Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Samanyolu Televizyonu Spor Müdürü Mehmet Şeyho, eski Milli Takım futbolcularından Hasan Özer, Milli Takım ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Günçar ve çok sayıda davetli izledi.
(SA-HO-Y)